واحد فروش : 02166176740- 02166176736

فروشگاه شیمیایی

مواد شیمیایی آزمایشگاهی-محیط کشت

جستجوی هوشمند کالاها

مجموعه دیگر محصولات

تبادل لینک 5

نت گشت (http://www.netgasht.com) - خبر، عکس، دانلود، کلیپ، موزیک توپ20 (http://www.2.toop20.com) - فروشگاه ایترنتی و تلفنی توپ20   فروشگاه اینترنتی (http://grinshop.ir/) - فروشگاه خرید اینترنتی و خرید ساعت دیواری خرید ساعت مچی زنانه...

هورمون های رشد گیاهان ( اکسینها)

هورمون های رشد گیاهان ( اکسینها)

هورمونهای رشد وکنترل گیاهان کشاورزی از معتبرترین برندهای دنیا در حجم های انبوه و خرد جهت مصارف مصرفی و تحقیقاتی کشاورزی     انواع پر مصرف هورمونهای رشد و کنترل گیاهان کشاورزی...

بازدارنده ها

بازدارنده ها

Inhibitors/Retardants  abscisic acid -ABA  آبسيسيك ancymidol  آنسيميدول carbaryl  كارباريلchlormequat chloro IPC daminozide flurprimidol hydrogen cyanamide maleic hydrazide-MH mefluidide mepiquat chloride paclobutrozol ...

سیتوکنین ها

سیتوکنین ها

بخشی از Cytokininsآزمايشگاهي قابل عرضه: CPPU kinetin كينتين Ethylene/Ethylene releasers اتيلن ethephon اتفون Ethylene اتيلن  

اسیدهای چرب آزمایشگاهی

اسیدهای چرب آزمایشگاهی

عرضه انواع اسیدهای چرب آزمایشگاهی   palmitic)) استاريك ( stearic) – ميريستيك – كاپروييك لوريك (lauric) – اولييك (oleic) – لينولنيك (linolenic) – لينولييك (linoleic) – آراشيدونيك (arachidonic)- ايكوزاپالنتاتوييك (eicosapentaenoic) – دكوزاهگزانوييك...

اکسید کروم 6

وضعیت کالا: موجود در انبار
توضیحات
نظرات

 در پکیج های: 2.5 کیلویی*5 کیلویی*

نام فارسی:

اکسید کروم 6

نام ماده:

Chromium(VI) oxide

 

موجودی فروشگاه و اطلاعات کامل کالا در پایین همین صفحه:

 

----------------------------------------------------------------------------------

 

بخش جانبی فروشگاه - اطلاعات مفید:

 

بشر از دیر باز با مفهوم ساده اسید آشنایی داشته است. در حقیقت این مواد، حتی قبل از آنکه شیمی به صورت یک علم در آید، شناخته شده بودند. اسیدهای آلی همچون سرکه و آبلیمو و آب غوره از قدیم معروف بودند. اسیدهای معمولی مانند اسید سولفوریک ، اسید کلریدریک و اسید نیتریک بوسیله کیمیاگران قدیم ساخته شدند و بصورت محلول در آب بکار رفتند. برای مثال اسید سولفوریک را جابربن حیان برای نخستین بار از تقطیر بلورهای زاج سبز (FeSO4.7H2O) و حل کردن بخارات حاصل در آب ، بدست آورد.

در طی سالیان متمادی بر اساس تجربیات عملی لاووازیه (A.L.Lavoisier) چنین تلقی می‌گردید که اجزاء ساختمان عمومی کلیه اسیدها از عنصر اکسیژن تشکیل گردیده است. اما بتدریج این موضوع از نظر علمی روشن و اعلام گردید که چنانچه این موضوع صحت داشته باشد، بر خلاف عقیده اعلام شده در مورد اکسیژن ، این عنصر هیدروژن است. در حقیقت ، تعریف یک اسید بنا به فرمول اعلام شده از سوی لیبیگ (J. Von Liebig) در سال 1840 عبارت است از:

 

موادی حاوی هیدروژن که می‌توانند با فلزات واکنش نموده و گاز هیدروژن تولید نمایند.

 





نظریه فوق مدت پنجاه سال مورد استناد بوده است. بعدها با پیشرفت علم شیمی ، مفاهیم جدیدی درباره اسیدها اعلام شده که در زیر به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

 

خواص عمومی اسیدها

 

  • محلول آبی آنها یونهای پروتون آزاد می‌کند.
  • موادی هستند که از نظر مزه ترشند.
  • کاغذ تورنسل را سرخ رنگ می‌کنند.
  • با برخی فلزات مانند آهن و روی ترکیب شده گاز هیدروژن می‌دهند.
  • با قلیاها (بازها) واکنش نموده و املاح را تشکیل می‌دهند.
  • با کربنات کلسیم (مثلا به صورت سنگ مرمر) بشدت واکنش دارند، بطوریکه کف می‌کنند و گاز کربنیک آزاد می‌نمایند.

 

نظریه آرنیوس درباره اسیدها

 

زمانیکه مفاهیم یونیزاسیون ترکیبات شیمیایی در محلولهای آبی روشن گردید، مفهوم اسید بطور قابل ملاحظه‌ای تغییر پیدا کرد. مطابق تعریف آرنیوس ، اسید ماده ایست که در آب یونیزه می‌شود و یون +H3O که گاهی بصورت +H نیز نشان داده می‌شود، تولید می‌کند.

 

(HCl -----> H+ + Cl-(aq

 




آرنیوس قدرت اسیدی را نیز بر همین اساس تفسیر کرد و گفت که اسید قوی ، در محلولهای آبی تقریبا، بطور کامل یونیزه می‌شود. در صورتیکه که میزان تفکیک اسید ضعیف کمتر است. توجه کنید که مفهوم آرنیوس بر یون‌های آب استوار است. بر اساس تعریف آرنیوس می‌توان نقش اکسیدهای اسیدی را نیز تفسیر کرد.

 

اکسیدهای اسیدی

 

اکسیدهای بسیاری از غیرفلزات با آب واکنش داده و اسید تولید می‌کنند، در نتیجه این مواد را اکسیدهای اسیدی یا ایندرید اسید می‌نامند.

 

N2O5(s) + H2O → H+ + NO3-aq

 


مفهوم آرنیوس ، به علت تاکید آن بر آب و واکنشهای محلول‌های آبی ، با محدودیت رو‌به‌روست.

 

نظریه برونشتد- لوری درباره اسیدها

 

در سال 1923، یوهان برونشتد و تامس لوری ، مستقل از یکدیگر مفهومی گسترده‌تر برای اسیدها و بازها بیان کردند. بر اساس تعریف ، برونشتد - لوری ، اسید ماده ای است که یک پروتون به باز می‌دهد. اسیدها ممکن است مولکول یا یون باشند. با حذف پروتون ، اسید به باز (باز مزودج اسید 1) تبدیل می‌شود و با گرفتن پروتون ، باز اولیه ، یعنی باز 2 به اسید2 (اسید مزدوج باز 2) تبدیل می‌شود.

 

اسید 2 + باز 1 <----- اسید 1 + باز 2

 




قدرت اسیدها ، بر میل آنها برای از دست دادن یا گرفتن پروتون استوار است. هر چه اسید قویتر باشد، باز مزدوج آن ضعیفتر است. در یک واکنش ، تعادل در جهت تشکیل اسید ضعیفتر است. اسید پرکلریک ، HClO4 ، قویترین اسید است، و باز مزدوج آن ، یعنی یون پرکلرات ، -ClO4 ، ضعیفترین باز می‌باشد و H2 ، ضعیفترین اسید و باز مزدوج آن یعنی یون هیدرید ، +H قویترین باز می‌باشد.

 

نظریه لوییس درباره اسیدها

 

گیلبرت لوییس مفهوم گسترده‌تری برای اسیدها در سال 1938 پیشنهاد داد که پدیده اسید - باز را از پروتون رها ساخت. طبق تعریف لوییس ، اسید ماده‌ای است که بتواند با پذیرش یک زوج الکترون از باز ، یک پیوند کوولانسی تشکیل دهد. در نظریه لوییس به مفهوم زوج الکترون و تشکیل پیوند کووالانسی تاکید می‌شود. تعریف لوییس در مورد اسیدها بسیار گسترده‌تر از آن است که برونشتد عنوان نموده است. ترکیبات شیمیایی که می‌توانند نقش اسید لوییس داشته باشند، عبارتند از:

 

  • مولکولها یا اتمهایی که هشت‌تایی ناقص داشته باشند.

 

(BH3 + F- → BH4-(aq

 

 

 

  • بسیاری از کاتیونهای ساده می‌توانند نقش اسید لوییس داشته باشند.

 

Cu+2 + 4NH3 → Cu(NH3)4+2

 

 

 

  • برخی از اتم‌های فلزی در تشکیل ترکیباتی مانند کربونیل‌ها که از واکنش فلز با مونوکسید کربن تولید می‌شود، نقش اسید دارند:

 

Ni + 4CO → Ni(CO)4

 

 

 

  • ترکیباتی که اتم مرکزی آنها تونایی گسترش لایه ظرفیتی خود را داشته باشند ، در واکنشهایی که این گسترش عملی شود، نقش اسید دارند، مثلا در واکنش مقابل ، لایه ظرفیتی اتم مرکزی (Sn) از 8 به 2 الکترون گسترش یافته‌است.

 

SnCl4 + 2Cl- → SnCl6-2aq

 

 

 

  • برخی ترکیبات به علت داشتن یک یا چند پیوند دو گانه در مولکول ، خاصیت اسیدی دارند. مثلا CO2

 

قدرت اسیدی و ساختار مولکولی

 

به منظور بررسی رابطه بین ساختار مولکولی و قدرت اسیدی ، اسیدها را به دو نوع تقسیم می‌کنیم: هیدریدهای کووالانسی و اکسی ‌اسیدها.

 

هیدریدها

 

برخی از ترکیبات کووالانسی دوتایی هیدروژن‌دار (مانند HCl , H2) اسیدی هستند. دو عامل بر قدرت اسیدی هیدریدیک عنصر موثر است: الکترونگاتیوی عنصر و اندازه اتمی عنصر. قدرت اسیدی هیدریدهای عناصر یک تناوب ، از چپ به راست و همسو با الکترونگاتیوی عناصر ، افزایش می‌یابد. یک عنصر الکترونگاتیو ، الکترونهای بیشتری از هیدروژن می‌گیرد و خروج آن به صورت یک پروتون را سرعت می‌بخشد.

قدرت اسیدی هیدریدهای عناصر یک گروه، با افزایش اندازه اتم مرکزی افزایش می‌یابد. در تناوب دوم: NH3>H2O>HF در گروه VI به اینصورت است:

 

H2Te > H2Se > H2S > H2O

 

 

 

اکسی ‌اسیدها

 

در این ترکیبات ، هیدروژن اسیدی به یک اتم O متصل است و تغییر در اندازه این اتم بسیار ناچیز است. بنابراین عامل کلیدی در قدرت اسیدی این اکسی‌اسیدها، به الکترونگاتیوی اتم Z مربوط می‌شود: H-O-Z .

اگر Z یک اتم غیرفلز با الکترونگاتیوی بالا باشد، سهمی در کاهش چگالی الکترونی پیرامون اتم O (علی رغم الکترونگاتیوی شدید اکسیژن) را دارد. این پدیده باعث می‌شود که اتم اکسیژن، با کشیدن چگالی الکترونی پیوند H-O از اتم H ، تفکیک آن را سرعت ببخشد و ترکیب را اسیدی بکند. هیپوکلرواسید ، HOCl ، اسیدی از این نوع است.

هرچه الکترونگاتیوی Z بیشتر باشد، الکترونهای پیوند H-O به میزان بیشتری از اتم H دور می‌شوند و حذف پروتون آسان‌تر است: HOCl > HOBr > HOI . در اکسی ‌اسیدهایی که اتمهای اکسیژن بیشتری به Z متصل باشند، قدرت اسیدی با افزایش n ، زیاد می‌شود.

 

مهمترین اسیدهای قوی

 

مولکولهای این اسیدها و در محلولهای آبی رقیق کاملا یونیزه است. اسیدهای قوی متعارف عبارتند از: اسید کلریدریک ، یدیدریک ، نیتریک ، سولفوریک ، پرکلریک است.

 

مهمترین اسیدهای ضعیف

 

یونیزاسیون این اسیدها در آب کامل نمی‌باشد و هرگز به 100% نمی‌رسد. مثال متعارف آنها ، اسید استیک ، اسید کربنیک ، اسیدفلوریدریک ، اسید نیترو و تا حدودی اسید فسفریک است.

 

برخی از کاربردهای اسیدها

 

اسید سولفوریک

 

یکی از اسیدهای معدنی قوی با فرمول H2SO4 ، مایعی روغنی‌شکل و بی‌رنگ است. یک متاع سودمند صنعتی است که از آن در حد وسیعی در پالایش نفت و در کارخانجات تولید کننده کودها ، رنگها ، رنگدانه‌ها ، رنگینه‌ها و مواد منفجره استفاده می‌شود.

 

اسید استیک

 

یک اسید آلی بصورت مایعی تند و بی رنگ با فرمول CH3COOH ، که اساس ترشی سرکه نیز می‌باشد. قسمت اعظم اسیداستیک تولیدی دنیا ، مصرف واکنش با الکلها به منظور تولید استرهایی می‌گردد که از آنها بعنوان بهترین حلال‌ها در رنگ و جلا استفاده می‌شود. همچنین در کارخانجات داروسازی، عمل آوردن لاستیک طبیعی و تهیه چرم مصنوعی و به عنوان حلال برای بسیاری از ترکیبات آلی از اسید استیک استفاده می‌شود.

 

اسید نیتریک

 

یک اسید قوی معدنی با فرمول HNO3 می‌باشد که این اسید در کارخانجات تولید کودهای نیترات و فسفات آمونیوم ، مواد منفجره نیترو ، پلاستیکها ، رنگینه‌ها و لاکها کاربر دارد.

 

اسید سولفونیک

 

این اسیدها با فرمول عمومی HSO3R که R می‌تواند متان یا بنزن و ... باشد، محلول در آب ، غیر فرار و جاذب الرطوبه‌اند و به عنوان عوامل امولسیون کننده ، مواد افزودنی و روغنهای روان ‌کننده و به عنوان جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی استفاده می‌گردد.

 

اسید کلریدریک

 

یکی از اسیدهای معدنی قوی با فرمول HCl ، که مایعی بی‌رنگ یا اندکی زردرنگ ، بسیار خورنده و غیر آتشگیر است. این اسید در آب ، الکل ، بنزن حل می‌شود و در اسیدی کردن (فعال کردن) چاههای نفت ، پاک کردن رسوبات دیگهای بخار ،

هنگام استفاده از محصولات شیمیایی به علایم هشدار دهنده بر روی آن توجه کنید

 

انواع تجهیزات مصرفی آزمایشگاهی

و ابزارهای دقیق علمی و آموزشی

 

 

  واحد  مشاوره و فروش

02166176736-02166176740



اعلام قیمت از طریق پیام کوتاه

 

09128482386


پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تهران-خیابان آذربایجان-جنب مترو نواب

عرضه انواع محیط کشت های سلولی و میکروبیولوژی از معتبرترین برندهای دنیا از جمله شرکت مرک آلمان ، شرکت سیگما آلدریچ فلوکا ، شرکت هایمدیا، شرکت کیولب کانادا ، شرکت میکرومدیا مجارستان ، شرکت بیومارک هند، شرکت لیوفیلکم ایتالیا ، شرکت سی دی اچ ، شرکت شارلو اسپانیا و....

 

 

 

فروشگاه تخصصی محصولات شیمیایی : وارد کننده برتر انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی با کیفیت استاندارد جهانی ودر حجم های مختلف از برترین برندهای تولید کنندگان این محصولات در دنیا : مرک ( MERCK ) آلمان - سیگما آلدریچ و فلوکا ( SIGMAALDRICH ) - شارلو اسپانیا ( SCHARLAU ) - بی دی اچ ( BDH ) - آلفا ایسر ( ALFAAESAR ) - ساینس لب ( SCIENCE LAB ) - روت ( ROTH ) - ریدل ( RIEDEL ) || محیط کشت های میکروبیولوژی در حجم های 100 و 500 گرمی و نیز انواع محیط کشت های سلولی آزمایشگاهی از کمپانی های : مرک ( MERCK ) - سیگما ( SIGMA ) - فلوکا ( FLUKA ) - کیولب ( QUELAB ) - شارلو ( SCHARLAU ) - میکرومدیا ( MICROMEDIA ) - بیومارک ( BIOMARK ) - هایمدیا ( HIMEDIA ) - هیسپانلب || هورمون های رشد و کنترل گیاهان کشاورزی ( اکسینها ) || جیبرلینها || سیتوکنین ها || نانو ذرات و نانو پودرها و نانو مواد تحقیقاتی و آزمایشگاهی || اسیدهای چرب با کاربرد تحقیقاتی || آنزیمهای با کاربردهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی || تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی و ابزار دقیق علمی و آموزشی || جهت کاربریهای گوناگون در کشور : دانشگاهها و مراکز آموزش عالی - مراکز داروسازی - پروژه های تحقیقاتی - مراکز پزشکی - صنایع نفت و پالایشگاهی و پتروشیمی ها - صنایع غذایی - صنایع تولیدی صنعتی - پژوهشگاهها -آزمایشگاهها - کشاورزی و ...
تمام حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد
Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Brown Purple
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top